Våre tjenester

Tilgang til hele forsikringsmarkedet

I dag håndterer dere kanskje forsikringene direkte med et forsikringsselskap, uten da å vite hva resten av forsikringsmarkedet har å tilby. Som meglere har vi tilgang til alle potensielle forsikringsgivere for din bedrift.

Ingen merkostnad

Som meglere kjøper vi inn forsikringene til en lavere premie enn det din bedrift gjør direkte hos forsikringsselskapene. Dere vil altså ikke betale noe ekstra ved å benytte dere av oss.

Tidsbesparende

Å håndtere forsikringer tar normalt mye tid og spesielt dersom en anbudsrunde skal foretas. Ved å engasjere oss vil dere spare mye tid! Selve overgangsprosessen fra tidligere håndtering av forsikringene til oss tar ingen tid da vi får overlevert alt av løpende poliser, skadehistorikk og annen informasjon fra eksisterende forsikringsgiver(e).

Forsikring er vanskelig!

Forsikringer oppleves ofte som vanskelig og er vanligvis et område som ansvarlig(e) person(er) i din bedrift ikke har som første prioritet og daglig gjøremål. Vi jobber ikke med annet enn forsikringer! Hvorfor ikke la en profesjonell megler fungere som deres utstrakte hånd når det kommer til forsikringer?

Trygghet

Husk, det viktigste er at dere har de riktige vilkårene til riktig premie! Dette sørger vi for slik at dere til enhver tid kan vite at det dere trenger av forsikringer er på plass og at dere ikke betaler for mye for dette.

Diskusjonspartner

Gjennom året fungerer vi som diskusjonspartner og rådgiver i alle forsikringsanliggender.

Kontakt oss!

Synes du dette virker interessant? Ikke nøl med å ta kontakt!